FLEXIBEL EN VOORDELIG TAXIVERVOERSYSTEEM

Korting voor klanten van
Thuiszorg het Friese Land

Bent u klant bij Thuiszorg het Friese Land? Dan heeft u in bepaalde gevallen korting op uw taxirit


Flexitax is het flexibele en voordelige taxi-vervoerssysteem voor iedereen die in Friesland woont (behalve op de waddeneilanden).

Flexitax rijdt u 7 dagen per week tussen 06.00 uur en 24.00 uur overal naartoe in Friesland.

U betaalt daarvoor € 7,75 per persoon voor de instapzone plus € 7,75 voor elke openbaar vervoerzone. Indien er meerdere personen binnen dezelfde reservering meereizen en zij op hetzelfde adres in- en uitstappen, dan geldt voor de 2e t/m 8e reiziger een instaptarief van
€ 0,72 en € 0,72 per extra persoon/per zone.

Betalen kunt u gewoon bij de chauffeur. Rolstoelgebruikers betalen één OV-zone extra.

Elke rit van Flexitax moet u tenminste één uur voor de gewenste vertrektijd boeken op het centrale Flexitax-nummer 0900-580 0 580. Daar hoort u meteen hoeveel de rit gaat kosten. Ook voor andere Flexitax-informatie kunt u daar en op de website (www.flexitax.nl) terecht.

LET OP

  1. Bel tenminste één uur voor de gewenste vertrektijd 0900-580 0 580. Flexitax rijdt van 06.00-24.00 uur. U kunt één of meerdere ritten boeken; voor vroege ritten de volgende dag moet u de dag vooraf boeken.

  2. Geef - uw naam, - de gewenste vertrektijd, en het - vertrek- en bestemmingsadres op. De telefoniste vertelt u dan hoeveel de Flexitax-rit u gaat kosten. U kunt ook uw terugrit alvast boeken.

  3. Flexitax haalt u met een kwartier speling vóór en ná de gevraagde vertrektijd op. Wilt u om 10.00 uur opgehaald worden, dan kan Flexitax dus tussen 09.45 en 10.15 uur voor de deur staan.

RESERVEREN